Pysäköinti Dixissä

Dixin pysäköintihallissa on lähes 500 pysäköintipaikkaa ja hallista on pääsy sisäkautta Dixiin ja juna-asemalle. Lisäksi parkkikerroksista 4, 5 ja 6 löytyy kaikista kolme liikkumisesteisten autopaikkaa, sekä kaksi sähköautojen latauspisteellistä parkkiruutua. Käynti parkkihalliin tapahtuu S-marketin puoleisesta päädystä Lummetien ja Ratatien liikenneympyrästä, osoitteesta Ratatie 11.

Pysäköintihallissa on käytössä Taskuparkki-sovellus, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman pysäköinnin. Pysäköinti on maksullista. Kuitenkin tehdessäsi Dixin S-marketissa yli 25 € kertaostoksen, saat tunnin ilmaista parkkiaikaa. Kyseisen etukupongin saa pyydettyä S-marketin kassalta ostotapahtuman yhteydessä pysäköintilippua näyttämällä.

Lisätietoja Dixin pysäköinnistä aimopark.fi
Katso sijainti pohjakartalla tästä.
 

Liityntäpysäköinti

Voit jättää autosi parkkiin, kun jatkat Dixistä matkaa julkisilla. Liityntäpysäköintipaikkoja on aseman pohjoispäädyssä radan molemmin puolin. Dixiin tulijat jätät kyydistä Ratatiellä, Ratakujan pohjoispuolella sekä Unikkotien ja Ratatien risteykseen. Myös parkkihallissa on 15 minuutin ilmainen pysäköinti saattoliikenteelle.

Pyörällä Dixiin

Dixiin voi tulla myös polkupyörällä. Kauppakeskuksen pyöräparkissa on noin 100 pyöräpaikkaa, joihin voit lukita pyöräsi esim. U-lukolla.
Huom! Ethän pysäköi polkupyörääsi kauppakeskuksen seinustan vierustalle. Seinän edustalle jätetyt polkupyörät tullaan siirtämään kiinteistön toimesta pois.
Katso parhaat pyöräreitit hsl.fi.

Tavaroiden toimitus

Tavarat toimitetaan huoltopihalle. Aja huoltopihalle pysäköintilaitokseen johtavan ajorampin kautta. Sisäänajo sijaitsee Ratatien ja Lummetien risteyksessä. Näet ylhäällä ajoliuskalla tekstin "tavaran vastaanotto".