Sijainti ja liikenne

Dixiin on helppo tulla!

Tikkurila on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista ja nyt se on saanut arvoisensa asemakeskuksen. Dixiin on helppo tulla niin junalla, bussilla, autolla kuin kävellen tai pyörällä.
 

Junalla

Tikkurilan asemalla pysähtyvät lähijunat Z, R, H K T, N, P ja I sekä kaikki päärataa ja oikorataa pitkin kulkevat Helsingistä lähtevät ja sinne saapuvat kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle vain alle 10 minuutissa.

Katso junien aikataulut www.vr.fi

Bussilla

Uusi bussiterminaali sijaitsee Dixin katutasossa ja linja-autojen saapumispysäkki sijaitsee Ratatiellä, bussiterminaalia vastapäätä.

Katso bussiaikataulut ja reitit tästä

Autolla

Dixin parkkihalliin on mahdollista pysäköidä 15 minuutin ajan ilman veloitusta. Hakiessasi tai saattaessasi junamatkustajia on Dixin parkkihalliin helppo ajaa auto. Matkustajat pääset helposti parkkihallista kauppakeskukseen ja terminaaliin. Muistathan kuitenkin käyttää parkkilipukkeesi maksuautomaatissa, jotta pääset poistumaan portista.

Taksilla

Taksin nouto- ja jättöpiste löytyy Dixin parkkihallista 4.kerroksesta. Pääset helposti Dixin parkkihallista suoraan juna-ja bussiasemalle. Taksin nouto- ja jättöpiste sijaitsee toimistotalon sisäänkäynnin edestä parkkihallin 4.kerroksessa.

Pysäköinnin vapaa ajokorkeus on 2,4m.

Pysäköinti

Dixin pysäköintipaikat sijaitsevat S-marketin puoleisessa päädyssä. Ajo parkkihalliin Lummetien ja Ratatien liikenneympyrästä. Dixin pysäköintihallista vastaa Q-Park. Maksullisia asiakaspysäköintipaikkoja on yhteensä 500.

Katso lisätietoa pysäköinnistä tästä

Q-Park Finland Oy
Vaihde puh: 020 781 2400 (arkisin klo 8-16)
Faksi: 020 781 2499, info(at)q-park.fi
Puhelun hinnat valtakunnalliseen yritysnumeroon soitettaessa:
kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh. + 7,02 snt/min.
matkapuhelimesta 8,35 snt/puh. + 17,17 snt/min.

Liityntäpysäköintipaikkoja on aseman pohjoispäädyssä radan molemmin puolin.  Saattopaikkoja on varattu Ratatielle, Ratakujan pohjoispuolelle sekä Unikkotien ja Ratatien risteykseen.

Tavaroiden toimitus

Tavaroiden toimitus tapahtuu huoltopihalle. Ajo huoltopihalle tapahtuu pysäköintilaitokseen johtavan ajorampin kautta. Sisäänajo Ratatie/Lummetie risteyksessä. Ajoliuskalla näkyy ylhäällä teksti ”tavaran vastaanotto”.

Matkatavaroiden säilystys

Matkatavaroiden säilytyslokerot sijaitsevat asemasillalla ravintola Maltaisen Metson lähellä. Kertasäilytyksen hinta on 6€. Kertasäilytyksen aika on max. 24h.