sisaankaynti 1200x350px

Dixin kautta kulkee vuodessa lähes 10 miljoonaa asiakasta

Dixi sijaitsee liikenteen solmukohdassa Tikkurilassa ja se on kolmanneksi vilkkain asema Suomessa. Dixistä on kasvamassa Suomen modernein ja parhaiten palveleva asemakeskus ja Tikkurilan alueen ehdoton ostos- ja kohtauspaikka, joka tarjoaa helppoa ja nopeaa asiointia asemalla liikkuville asiakkaille ja lähialueen asukkaille. Kehäradan valmistuttua Dixissä pysähtyy päivittäin myös 8 000 lentomatkustajaa.

Varaa esittelytila yrityksellesi

Dixissä järjestät näkyvän promootion. Asemasillalla ja ala-aulan sisäänkäynnin luona tavoitat niin bussilla ja junalla liikkuvat työmatkalaiset kuin kotimaiset ja ulkomaiset lentomatkustajat. Päivittäin Dixin kautta kulkee arviolta 20-30 000 potentiaalista asiakasta. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopivaa promopaikkaa.

Liiketilojen vuokraus

Dixin ensimmäinen vaihe on avattu ja toinen vaihe rakenteilla, jonka valmistuttua Dixissä on liiketiloja yhteensä noin 10 000 neliötä . Sen yhteydessä on myös Terveystalo, HUS ja muita kuluttajapalveluita sekä runsaasti toimistotiloja. Oletko kiinnostunut liiketilasta yhdessä Suomen vilkkaimista liikepaikoista? Millaista tilaa haet? Ota yhteyttä meihin, niin voimme kertoa lisää Dixistä.