ajankohtaista 1200x350px

Dixin laajennusosa avattiin 27.4. - Katso uudet liikkeet

Laajennuksen myötä Dixi sai monia uusia liikkeitä ja palveluita sekä paljon toimistotilaa. Dixin entisestään monipuolinen ravintola- ja kahvilatarjonta täydentyi uusilla ruokapaikoilla. Dixin laajennusosassa avautuvat mm. Burger King, Cafe il Mondo, Subway, Street Gastro, K-market, Fitness24Seven, Chalupa, Nissen ja Eat Your Greens.

Suomalainen Kirjakauppa on avautunut Dixissä jo torstaina 16.3.2017

Laajennuksen jälkeen Dixissä on yhteensä melkein 40 liikettä ja palvelua: S-market ja K-market, kahviloita ja ravintoloita, kioskeja, kampaamoita, kirja- kukka- ja karkkikauppoja, optikko-, koru- ja lemmikkieläinliikkeet, pesula ja tulostuspalvelu sekä Vantaan kaupungin info ja VR:n lipunmyyntipiste.

Uusia sisäänkäyntejä ja kulkureittejä

Nyt asemalta pääse kulkemaan kolmannen kerroksen, eli nykyisen kauppakeskuksen, kautta lämmintä reittiä lähemmäs Asematietä ja Unikkotietä. Uuden kulun varrelle on monta uutta toimijaa täydentämään Tikkurilan ravintola- ja palveluvalikoimaa. Uudelta sisäänkäynniltä pääsee myös 1. raiteelle. Laajennuksen myötä avautui myös Dixin pääsisäänkäynti.

Vantaan keskipisteenä toimian Tikkurilan vetovoima kasvaa entisestään lähivuosina. Dixi taas toimii Tikkurilan sydämessä ja palvelee työmatkaliikennettä ja lähialueen asukkaita erinomaisesti.

Dixin asiakasmäärät ja myynnit ovat kasvaneet tasaisesti viimeisen kahden vuoden aikana. Vuonna 2016 myynti oli lähes 30 miljoonaa euroa ja parani vuodesta 2015 lähes 22 %. Kävijämäärät olivat viime vuonna lähes 9 miljoonaa, mikä on 23 % kehitys edellisvuoteen. Kehäradan avautuminen on tuonut Dixiin lisää uusia asiakkaita ja kävijämäärien uskotaan kasvavan vahvasti myös tulevina vuosina.                  

Dixin kauppakeskus käsittää laajennusosan valmistumisen myötä noin 9 000 neliötä. Lisäksi Dixin yhteydessä on laajentumisen jälkeen toimistotilaa noin 15 000m2. Toimisto- ja liikekeskus Dixi on saanut Suomen ensimmäisen kauppakeskukselle myönnetyn platina-tason LEED-ympäristösertifikaatin eli Dixin ensimmäinen vaiheen on todettu olevan ympäristöratkaisuissaan parasta tasoa.